Uusia a-Englandeja

Siitä on aikaa, kun olen viimeksi ostanut a-Englandin lakkoja. Sain sähköpostiini helmikuun lopulla ilmoituksen, että ruotsalainen Edgy Polish -nettikauppa lopettaa ja kun kaikki oli kerran alennuksessa, tilasin kolme a-Englandia. Merkillä on vaikka kuinka paljon lakkoja, jotka haluaisin mutta jostain syystä noitakaan ei ole tullut hankittua aiemmin.


En osannut päättää lakkaisinko ensin Cathylla vai Wuthering Heights -lakalla joten päädyin yhdistämään molemmat samaan lakkaukseen. Ensin oli tarkoitus tehdä noihin vaaleampiin kynsiin liukuväri, mutta teinkin pilkkuja. Tietysti onnistuin sitten päällyslakan lisäämisen jälkeen tökkäämään kuvauskäden etusormen pöydänkulmaan ja pilkut vähän levisivät, mutta se ei onneksi ole vaarallista. Eivätpähän ainakaan näytä silmiltä, niin kuin peukalon pallot.

Wuthering Heights ja Cathy ovat molemmat hologrammilakkoja, tosin molempien hologrammiefekti on todella mieto. Olinkin kaivannut tällaisia neutraalimpia hologrammilakkoja kokoelmaani, joten hyvä kun tuli tilattua. Kolmas tilaamani lakka on Natasha's Dance / War & Peace, mutta sen esittelen myöhemmin.

Osa a-Englandin lakoista muuten lopetetaan ja listan niistä löytää täältä. Noilta a-Englandin sivuiltahan ei ole voinut tilata Suomeen vuosiin, mutta esimerkiksi CesarsShop myy näitäkin lakkoja. Minulla on noista lopetettavista sävyistä Princess Sabra ja Galahad ja en kyllä ymmärrä miten ne voidaan lopettaa! Mutta joka tapauksessa, jos joku noista lakoista kiinnostaa, kannattaa toimia.

Lakat:


Trind Nail Repair
a-England Wuthering Heights
a-England Cathy
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti