Uusi leimalakka testissä

Päätin tällä kertaa käyttää jotain sellaista lakkaa, joka on pitänyt jo pitempään kuvata, mutta en ole saanut aikaan. Valitsin nyt Dependin 313 -lakan joka on ollut myynnissä vuonna 2012, joten enää sitä ei valitettavasti saa. Mielelläni ottaisin itselleni tätä isommassa pullossa, Dependin pullot kun ovat harmillisen pieniä.


313:n pohjaväri on sinivioletti ja siinä on vihreää ehkä jopa glass fleck -tyyppistä shimmeriä. Lakkasin kolme kerrosta, jotka kuivuivat nopeasti. Ainoa huono puoli oli kutistuminen, nimittäin kynnenkärjet jäivät kuultamaan läpi vaikka lakkasinkin ne kiinni.


Ostin varmaan ainakin puoli vuotta sitten Essencen valkoisen leimauslakan ja testasin sitä ensimmäistä kertaa vasta nyt. En meinannut saada leimoja nousemaan millään. Epäilen, että vika oli leimasimessa vaikka mielestäni puhdistin sitä riittävän monta kertaa teippiin. Ehkä siihen jäi silti rasvaa, olenhan kyllästänyt käteni sheavoilla katupölykauden takia. Lopulta sain kuitenkin leimat nousemaan edes jollain tavalla. Täytyy varmaan kokeilla leimausta uudestaan sitten kun käsiä ei ole pakko pitää enää tahmeina.

Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Depend 313
MoYou London Fairytale Collection 13 -leimauslaatta
Essence Stamp Me! White
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia:

 1. Saman kutistumisongelman huomasin miekin tällä samaisella lakalla :(
  Nätti kuin mikä, mutta kutistuu ikävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutistui vielä lisää kuvien ottamisen jälkeen.

   Poista