Vaaleanpunaisia leimoja

Ostin Edgy Polishin loppuunmyynnistä a-Englandin kynsilakkojen lisäksi yhden MoYou Londonin laatan ja se pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön näissä kynsissä. Tykkään käyttää leimauksissa kuvioita, jotka eivät varsinaisesti esitä mitään, joten kun tämä Doodles-kokoelman laatta oli tarjouksessa, sen hankkimista ei tarvinnut miettiä pitkään.


Minulla on Helmerissä laatikko, joka sisältää kaikki epämääräisimmät lakkani ja tällä kertaa sieltä nousi vuonna 2010 ostettu Accessorize Electric Blue. Ei sitten ole keksitty enää yhtään tylsempää nimeä duochromelakalle. Minulla on näitä kaksi muutakin, Pink Spice ja Bronze. Okei, on tuo Bronze vielä tylsempi nimi kuin Electric Blue. Pink Spicessa on sentään vähän yritystä. Tässä sinisessä lakassa on aika mieto duochrome-efekti ja varsinkaan leimausten alta se ei näy juuri ollenkaan. Sopivassa valaistuksessa Electric Bluessa on huomattavissa pinkkiä ja ehkä myös vähän kultaista kimallusta. Ihan ok lakka, haisee vain todella pahalta ja kuivuu hitaasti pikakuivattajasta huolimatta.


En tiedä miksi leimaus ei meinannut tänään onnistua ollenkaan. Kokeilin ensin yhtä Bundle Monsterin laattaa enkä saanut yhtään kuviota nousemaan siitä. Sitten kokeilin jotain Konadin laattaa eikä sekään toiminut. Kuitenkin olen aiemmin käyttänyt sitä ilman ongelmia. Ajattelin jo luovuttaa, mutta sitten teki mieli kuitenkin testata vielä tätä Doodles 06 -laattaa ja tämäpä toimikin. Osa Bundle Monsterin laatoista on huonolaatuisia, mutta en yhtään keksi miksi se Konadin laatta ei toiminut. Tässä on nyt oltava kyse siitä kuuluisasta kuun asennosta, koska muutakaan selitystä en keksi.

Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Accessorize Electric Blue
MoYou London Doodles 06 -leimauslaatta
Maybelline Superstay Rose Veil
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti