Fantasy Fire lisäkimalluksella

Saimme vähän yllättäen kutsun tupareihin ja koska en luonnollisesti niitä edellisenä päivänä osannut ollenkaan päättää miten pukeutuisin, päätin tehdä jonkun simppelin lakkauksen joka ei ainakaan rajaa liikaa vaihtoehtoja pois. Ensin ajattelin ihan peruspunaisia kynsiä, koska ne sopisivat kaikkeen, mutta Helmeristä nousikin pitkästä aikaa Max Factorin Fantasy Fire. Viimeksi kokeilin monellako kerroksella lakka peittää, mutta tällä kertaa halusin ehdottomasti kerrostaa sitä jonkin peittävämmän lakan päälle. Golden Rose Rich Color 16 oli tähän hyvä valinta, koska en halunnut liian violettia lopputulosta.


 Lakkasin varalta kaksi kerrosta Golden Rosen lakkaa ja sen päälle laitoin kaksi kerrosta Fantasy Fireä. Sitten rupesi tuntumaan, että en voi jättää kynsiä näin yksinkertaisiksi ja suunnittelin jo leimausta. Kuitenkaan en halunnut peittää lakkausta liikaa, joten töpöttelinkin vain kärkiin Laylan flakie-lakkaa. Se on pohjaväriltään samanlainen Fantasy Firen kanssa ja sen lastutkin ovat samansävyisiä kuin Fantasy Firen shimmer. Kovin näkyvä efekti tästä ei tullut, mutta sellaista en tavoitellutkaan. Koristelun tarkoituksena oli ennemminkin estää minua liioittelemasta. Muuten olisin saattanut lakata kynnet seuraavana päivänä uusiksi ja kiireessä sohaissut jonkin kynsistä vessan seinään, kuten pari viikkoa sitten kävi. :D Siellä on nyt pieni Zoya Storm -raita.


 Nyt kun katsoo näitä kuvia, niin hyvinhän tuo töpöttely erottuu. Kirjoitin aiemman osan tästä tekstistä ennen kuvien ottoa ja siinä valossa nuo lastut eivät erottuneet juuri ollenkaan.

Lakat:


Trind Nail Repair
Golden Rose Rich Color 16
Max Factor Fantasy Fire
Layla Ceramic Effect The Butterfly Effect
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti