Emily de Molly Dark Forces

Emily de Molly Dark Forces oli hankittava ennen kuin ne myydään taas loppuun joka paikasta. Saman kokoelman Cosmic Forces -lakka taitaa olla vieläkin suositumpi. Onneksi en pidä siitä, niin ei tarvitse kytätä josko sen saisi jostain.



Pelkäsin, että tällä lakkaaminen on ihan kamalaa ja että isoja glittereitä joutuu onkimaan. Onkimista ei tarvinnut tehdä eikä glittereitä tarvinnut kovin paljoa asetella paikalleen. Tietysti tällaisten lakkojen levityksessä joutuu aina kikkailemaan jonkun verran. Alun perin ajattelin, että jaksan laittaa tätä lakkaa vain yhden kerroksen, joten lakkasin ensin kynteni Models Own Matt Black -lakalla. Päällyslakkaa piti laittaa kaksi kerrosta, etteivät glitterit tuntuneet ärsyttäviltä. Ainoa hankaluus tässä lakassa oli poistaminen ja päätinkin, että peel off -aluslakan ostaminen on välttämätöntä.


Tarkoituksenani oli tehdä nimettömiin galaksit, mutta lakkasin sitten vahingossa toisen Dark Forcesilla. Vähän harmittaa, kun en saanut nyt galaksinimettömiä, minusta tästä lakasta tulee avaruus mieleen ja aksenttikynnet galaksikuviolla olisivat sopineet joukkoon. Pitää tehdä joku päivä galaksit ihan kaikkiin kynsiin. Viimeksi minulla taisikin olla galaksikynnet heinäkuussa.

2 kommenttia: