Vanhimmat lakkani

Aina välillä kuulee tai lukee jostain, että kynsilakat säilyvät avattuna vain tietyn ajan, esimerkiksi kaksi vuotta. Kynsiharrastajat tietävät, että kyseinen väite ei ole totta ja vähän kuivahtaneenkin lakan pystyy elvyttämään ohentajalla. En osaa sanoa miten pitkään lakat oikeasti säilyvät, koska säilyvyyteen vaikuttaa moni asia. Esimerkiksi se, miten lakkaa säilyttää. Tietysti lakan koostumuksellakin on merkitystä.

Muistin omistavani vielä muutaman lukioaikoinani ostaman kynsilakan. Siihen aikaan minulla oli vain muutama lakka, joista suurin osa oli Anytime-merkkisiä. Anytimehan lopetettiin melkein 10 vuotta sitten ja tilalle tuli Lumene Natural Code. Tässä lakkauksessa käytettyjen Anytime-lakkojen lisäksi minulla oli merkiltä vielä vihreä shimmerlakka, jonka nimi oli ehkä Palmupuu. Lisäksi omistin Rimmeliltä punaisen peruscremen nimeltä Dancing Queen ja siinäpä sitten olikin koko lakkakokoelmani. Oli minulla vielä Lumenen aluslakkakin.


Kolmesta vielä omistamastani Anytimen lakkapullosta eniten täynnä oli ruskea creme nimeltä Ranta. En yhtään ihmettele miksi, onhan tämä nyt oikeasti aika ruma sävy. Toiseksi eniten oli hopeanväristä Salaisuus-glitterlakkaa ja vähiten vaaleansinistä shimmeriä jonka nimi on Soitto. Muistelin, että tuo vaaleansinine lakka levittyi erittäin huonosti, joten päätin laittaa sitä vain pikkusormien kynsiin. Myös glitterlakan levittyvyys epäilytti. Laitoin varalta pari tippaa ohentajaa muihin paitsi ruskeaan lakkaan, koska se näytti olevan ihan kunnossa.


Lopputuloksesta en odottanut ihmeellistä, koska kyllähän nämä lakat nyt ovat kaikella tapaa huonompia levittää kuin uudemmat, eikä tällä väriyhdistelmällä saa minusta muutenkaan mitään kovin hienoa aikaan. Lakat myös kuivuivat todella hitaasti pikakuivattajasta huolimatta. Tarkoitus olikin vain esitellä, että minulta löytyy vielä tällaisia. Tosin tuo sininen taitaa poistua Helmeristä tämän lakkauksen jälkeen, koska sitä on oikeasti todella vähän jäljellä. Vaikka lakkauksessa ei olekaan kehuttavaa, niin täytyy todeta, että lopputulos on huomattavasti siistimpi kuin lukioaikoina ja kynsinauhatkin ovat kuivuudestaan huolimatta paremmassa kunnossa. Onneksi lakkaustaitojeni lisäksi myös kynsilakkojen koostumukset ovat parantuneet noista ajoista.

Onko muilla vielä Anytimen lakkoja varastossa?

Lakat:


Trind Nail Repair
Orly Bonder
Anytime Shore / Ranta
Anytime Secret / Salaisuus
Anytime Call / Soitto
Niitit
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti