Merirosvokynnet helmikuulta

Melkein teki mieli jättää julkaisematta nämä helmikuussa tekemäni merirosvokynnet, koska kynsinauhani näyttävät kuvissa aika törkeiltä. En muista, olikohan silloin jotenkin erityisen kylmää, nimittäin kuvasta voisi päätellä niin.

Osallistuin helmikuussa merirosvobileisiin ja kynnet piti tietenkin tehdä teemaan sopiviksi. Halusin kuitenkin pitää ne melko yksinkertaisina. Aluksi meinasin lähteä ihan peruspunaisilla koristelemattomilla kynsillä, koska ne olisivat sopineet paremmin mekkoon, joka oli tietysti Vivien of Hollowaylta. Samaa mekkoa ei näköjään enää löydy sivuilta ollenkaan, mutta se oli se perinteinen halterneck circle dress merirosvokuvioisena.

Laitoin keskisormiin ja nimettömiin Models Own Sterling Silver -lakkaa ja koristeeksi merirosvoaiheiset siirtokuvat. Ostin muutama vuosi sitten noita pääkalloaiheisia siirtokuvia ison paketin eBaysta halvalla. Suurin osahan niistä on ihan hirveitä, mutta onneksi mukana on kivojakin.

Muissa kynsissä on ensin kerros Cult Nailsin Nevermorea ja sen päällä kerros OPI Pure -kultahippulakkaa. Esitän, etten tiedä mihin kokoelmaan se kuuluu. Yhteistyökokoelman takia halusin ostaa Puren käytettynä ja onneksi löysinkin tämän kirkaspohjaisen version Facebookin Kynsikoristekirppikseltä. Tästä on nimittäin toinenkin versio, jossa on kellertävä pohja.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Cult Nails Nevermore
Models Own Sterling Silver
OPI Pure
Siirtokuvat
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti