F.U.N Lacquer Northern Lights

F.U.N Lacquer julkaisi ennen joulua uuden kokoelman ja tällä kertaa olin heti varma, että haluan siitä yhden lakan. Northern Lights vaikutti sen verran erikoiselta, että se oli ihan pakko saada. Olinkin heti valmiina CesarsShopin sivuilla kun lakka tuli myyntiin. Ilmeisesti muutama muukin oli, koska sain lakkani vasta seuraavalla viikolla kun varastoon tuli täydennystä. En yhtään ihmettele, koska onhan tämä nyt erittäin hieno.


Kokeilin Northern Lightsia ensimmäistä kertaa heti kun sain sen käsiini. Silloin kerrostin sitä mustan cremen päälle, mutta tällä kertaa halusin nähdä miltä lakka näyttää yksinään. Lakkasin ensin kaksi kerrosta ihan normaalisti ja töpöttelin sitten kolmannen meikkisienen avulla. Ihan peittävä tämä ei ole vieläkään, mutta minusta ei tarvitsekaan olla. Koska töpöttelyssä lakkaa menee aina kynsinauhoille, käytin tietysti apuna Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL Latex Berrier -lateksisuojaa. Ostin tämän kesällä 2015 ja käyttökertoja on tullut runsaasti. En esimerkiksi halua enää leimata ilman tätä. Enkä halua kuvitella miten kamala siistimisoperaatio näissäkin kynsissä olisi ollut ilman kynsinauhasuojaa.


Ainoa asia, jonka olisin voinut hoitaa paremmin, oli aluslakan valinta. Laitoin kynsille Trind Nail Repairia ennen kuin olin päättänyt millä lakkaan. Jos olisin päättänyt lakan aikaisemmin, olisin tietysti käyttänyt peel off -aluslakkaa. Nyt edessä on mukava poisto-operaatio. Täytyy kaivella foliorulla esille. Luulen kyllä, että foliosta huolimatta glitteriä tulee löytymään joka paikasta.

Lakat:


Trind Nail Repair
F.U.N Lacquer Northern Lights
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia:

  1. Oi, tää on kyllä kerrassaan upea! Vähän harmittaa, että en tullut tätä hankkineeksi :/

    Tsemppiä poisto-operaatioon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko näitä tuli pidettyä, kun välttelin poistamista. :D

      Poista