Inspiraatio sormuksesta

Sain LadyQueenilta kynsikoristeiden lisäksi sormuksen ja ajattelin esitellä sen tekemällä siihen sopivat kynnet. Sormus on hopeanvärinen ja esittää oksaa. Ensin luulin, että se on liian pieni sormilleni, mutta sitten tajusin että se onkin tarkoitettu eri kohtaan kuin sormukset yleensä. En tiedä osaisinko oikeasti käyttää tähän kohtaan tulevaa sormusta. Ainakaan koulussa en voisi tätä pitää, sehän tarttuisi varmasti asiakkaiden hiuksiin kiinni. Muutenkin koruista tulee pidettyä lähinnä korviksia.



Sormuksesta tuli mieleen syksy tai talvi, joten päätin tehdä kynsistä tummat. Lakoiksi valitsin OPI Suzi Skis in the Pyrenees ja OPI Peace & Love & OPI -lakat. Molemmat ovat ilmestyneet syyskokoelmissa, tosin eri vuosina. En halunnut liian monimutkaisia kynsiä, joten koristelin kummastakin kädestä vain kolme kynttä. Etusormiin ja keskisormiin laitoin koristeeksi niittejä ja nimettömiin leimasin kuviot Konadin m51-laatasta. Leimauslakkana oli Peace & Love & OPI. Tuo m51 on muuten ensimmäinen leimauslaattani! Ostin sen muistaakseni vuoden 2009 lopulla.

Peace & Love & OPI:lla lakatut kynnet jätin koristelematta, koska en halunnut peittää duochrome-efektiä. Vähänkin näyttävämpien lakkojen koristelu on minusta hankalaa. Tuntuu että koristelut ovat liikaa tai hukkuvat lakkaan. Pitäisi varmaan joskus kokeilla, mutta tähän asti olen tainnut jänistää.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
OPI Peace & Love & OPI
OPI Suzi Skis in the Pyrenees
Konad m51 -leimauslaatta
Niitit
Glisten & Glow HK Girl


Ei kommentteja

Lähetä kommentti