Kynsinauhatatuoinnit kokeilussa

Näköjään kuukausi hujahti postaamatta. Syytän tästä kaikesta koulun alkua, tai oikeastaan sitä että vietin kesän laiskotellen ja nyt kun on taas enemmän tekemistä, tuntuu ettei ole muka aikaa mihinkään ylimääräiseen vaikka ihan hyvin on! Onneksi kynsikuvia tuli otettua vaikka en saanutkaan kirjoitettua niistä ajoissa.

LadyQueen lähetti taas paketin jossa oli muutama tuote testattavaksi. Ensimmäisenä halusin kokeilla kynsinauhatatuointeja. En ole nähnyt niitä vielä kovin monessa blogissa, joten siitäkin syystä oli hauska päästä testaamaan.



Kynsinauhatatuoinnit oli helppo laittaa paikalleen, ne toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin pienenä käytetyt vesitatuoinnit, joita monesti sanotaan purkkatatuoinneiksikin. Miksi minä en muista että niitä olisi saanut purkkapaketeista? :D Meillä oli kaupasta ostettuja dinosaurustatuointeja ja jäätelöautolta saatuja pimeässähohtavia luuranko- ja kummitustatuointeja.

Kynsinauhatatuoinnit piti siis leikata arkista irti, poistaa suojamuovi ja läntätä oikeaan kohtaan. Sitten tarvittiin vain vanulappu jolla kastella pahvi jossa tatuointi on kiinni. Sain tatuoinnit asettumaan suunnilleen oikeisiin kohtiin. Olisi pitänyt kuitenkin pyyhkiä iho ensin desinfiointiaineella kaiken rasvan poistamiseksi, koska luultavasti tatuoinnit olisivat sitten pysyneet edes vähän paremmin.

Pysyvyys oli oikeastaan näiden ainoa heikko kohta. Nämä pysyivät jotenkuten yhden illan. Huomasin, että käsien pesukin saa nämä kuoriutumaan. Jos olisin rasvannut käteni niin tatuoinnit olisivat varmasti irronneet heti. Toisaalta minä en ainakaan jaksaisi katsella näitä yhtä iltaa pidempään. Hauskoja koristeita, mutta itselleni tuntuivat liialta.


Muissa kynsissä on kaksi kerrosta OPI Haven't the Foggiest -lakkaa ja sen päälle on leimattu kuviot MoYou Londonin Doodles kokoelman laatasta nro 04. Leimauslakkana oli Cult Nailsin Nevermore, jota on myös tatuoinneilla koristelluissa kynsissä.





Lakat ja koristeet:


Orly Bonder
OPI Haven't the Foggiest
Cult Nails Nevermore
MoYou London Doodles Collection -04 -leimauslaatta
Kynsinauhatatuoinnit (saatu / LadyQueen)
Glisten & Glow HK Girl


http://www.ladyqueen.com




Ei kommentteja

Lähetä kommentti