Nfu Oh 53

Muistan kun ihailin vuosia sitten Nfu Oh:n flakielakkoja muiden blogeissa. En kuitenkaan saanut hankittua itselleni yhtään ennen tätä kesää. Nyt minulla on näitä neljä. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee numero 53. Se on sinipohjainen lakka, jossa on duochrome-lastuja, joissa on nähtävissä ainakin oranssia ja vihreää ja todennäköisesti kaikkea siltä väliltä.

Koska epäilin, ettei lakka olisi kovin peittävä yksinään, lakkasin ensin kerroksen Golden Rose Matte Velvet 103 -lakkaa. Oikeastaan sitä olisi tarvinnut kaksi kerrosta, mutta laiskuus voitti jälleen kerran. Olin melkein unohtanut kaikki Golden Rosen mattalakat, mutta jospa niitä tulisi nyt syksyn aikana käytettyä. Käsittääkseni ne soveltuvat hyvin myös leimaukseen.



Kun katselen näitä kuvia, tekee mieli ostaa taas lisää flakieita. Jospa kuitenkin lakkaisin ainakin toistaiseksi näillä mitä minulla jo on. Haluaisin vielä ainakin Nfu Oh 40 -lakan. Tai no jos olen ihan rehellinen, niin haluaisin kyllä merkin flakieista ihan jokaisen. Taitaa jäädä kylläkin hankkimatta.



Lakat:


Orly Bonder
Golden Rose Matte Velvet 103
Nfu Oh 53

2 kommenttia: