Glitteriä vaaleanpunaisella pohjalla

Nyt tuli poistuttua mukavuusalueelta ja kunnolla. En pidä ranskalaisista manikyyreistä tai muista samantapaisista itselläni, mutta muilla ne ovat kivoja. Nyt päätin kuitenkin kokeilla jotain sen tyylistä pitkästä aikaa.

Pohjavärinä on Eyekon Petite Polish ja kärkiin on töpötelty keittiösienen palasella Models Ownin Sterling Silver -lakkaa. Sen jälkeen laitoin vielä koko kynnelle kerroksen Wet n Wildin Kaleidoscopea ja tietysti pikakuivattajaa. Kaleidoscope on muuten yksi käytetyimpiä lakkojani. Kun Wet n Wild poistui Seppälästä, ostin tätä toisen pullon varalle. Aina kun teen galaksikynnet, laitan päällimmäiseksi kerroksen Kaleidoscopea.


Oikeastaan tein tällaiset kynnet siksi, koska halusin testata Color Clubin Milky White -aluslakkaa. Se vähensi jonkin verran kynsieni keltaisuutta, peukalonkynsi näytti täysin värjääntymättömältä, mutta keskisormen pahoja kellastumia tämäkään ei kyennyt täysin peittämään. Se oli kyllä odotettavissakin.

Tavallaan kyllä pidän näistä kynsistä paljon, mutta eivät ne näytä silti omilta. Ilmeisesti tämäntyyppisiä kynsiä on tullut kuitenkin aina välillä tehtyä, kun Petite Polish on vajunut yli puolenvälin. Kun saan käytettyä sen loppuun, voisin ostaa vaikka Essieltä jonkin vastaavan.

4 kommenttia:

  1. Vai käytät sinä sanaa mukavuusalue! Seuraavaan postaukseen vaadimme muutosvastarintaa ja tahtotilaa. :D

    VastaaPoista
  2. mites olis positiivinen pöhinä? :D

    VastaaPoista