China Glaze Ruby Pumps ja kukkia

China Glaze Ruby Pumps mielletään yleensä joululakaksi. Minä halusin kuitenkin testata, miten hyvin se sopii muunlaisiin lakkauksiin. Lakkasin kummastakin kädestä kolme kynttä Ruby Pumpsilla ja kaksi H&M Nerd -lakalla. Laitoin lisäksi kukka-aiheisia siirtokuvia Nerdillä lakattuihin kynsiin.

Minusta Ruby Pumps sopi näihin kynsiin oikein hyvin, enkä itse näe näitä mitenkään jouluisina. Toisaalta olen kyllä ihan tietoisesti välttänyt käyttämästä lakkaa joulun aikaan, ettei kävisi niin, että en pystyisi käyttämään sitä enää muulloin.

Tykkäsin näistä kynsistä sen verran paljon, että poistin lakat muistaakseni vasta neljän päivän jälkeen. Pitäisi käyttää siirtokuvia useammin, kun niitä kerran on! En edes muista, milloin olen viimeksi käyttänyt. Luultavasti joskus alkusyksystä tai loppukesästä.

Ainoa mikä häiritsee, on tuo etusormessa oleva irtonainen glitteri! Mistä se siihen tuli, ja miksi huomasin sen vasta nyt kun katsoin näitä kuvia? :D Onneksi kuviin ei yleensä jää mitään epämääräistä, mutta kyllä tuo häiritsee, kun tietääkseni kuitenkin tarkistin ennen kuvien ottoa, että lakkaus on kunnossa. Onhan tuo kuitenkin näkyvä, kun huomasin sen jopa näin flunssaisena kuin nyt olen.

Lakat:


Trind Nail Repair
China Glaze Ruby Pumps
H&M Nerd
Siirtokuvat
Glisten & Glow HK Girl

4 kommenttia: