Perinteinen syysliukuväri leimoilla koristeltuna

Teen melkein joka syksy lakkauksen, jossa on oranssi-keltainen liukuväri. Tällä kertaa halusin lisätä lakkaukseen myös leimoja. Lakoiksi valitsin Essencen keltaisen Hello Sunshine -lakan, saman merkin oranssinkeltaisen Shade of Happiness -lakan ja H&M:n oranssin Chica Boom Boom -lakan. Tuo Hello Sunshine on jännä: pullossa siinä näyttää olevan vähän shimmeriä, mutta kynnellä sitä ei huomaa ollenkaan.

Koska pelkäsin, että kynnet värjäytyisivät, laitoin Trind Nail Repairin päälle kerroksen Orly Bonderia. Sitä pitäisikin ostaa kohta uusi pullo, olen ostanut tuon nyt käytössä olevan kesällä 2012 ja pohjalla on enää puoli senttiä. Omituinen lakka, ei ole kökkööntynyt yhtään vaikka on ollut niin kauan avattuna ja olen käyttänyt sitä paljon. Aluslakan jälkeen lakkasin ensin kaksi kerrosta Hello Sunshinea ja sen jälkeen töpöttelin liukuvärin paikoilleen.

Olisin halunnut leimata jonkinlaisia lehtikuvioita, mutta eipä minulla tietenkään ollut sellaista laattaa, jossa niitä olisi. Omistan selvästi liian vähän laattoja. Vähän aikaa mietittyäni, mikä kuvio tähän lakkaukseen sopisi, päädyin MoYou Londonin Pro XL 05 -laatasta löytyvään ilmeisesti kirahvikuvioon. Oletan, että tämä esittää kirahvin turkin kuviointia, kun muutkin laatasta löytyvät kuviot ovat eläinaiheisia.

Leimaukset onnistuivat vaihtelevasti. Muutaman kynnen leimoja jouduin paikkailemaan Essencen Nail & Cuticle Tattoo Liner -tussilla. Onneksi muistin sen olemassaolon, koska ilman paikkailuja en olisi ollut tyytyväinen näihin kynsiin. Ainoa, mikä näissä olisi voinut onnistua paremmin oli kynsinauhojen siistiminen, mutta pigmenttinen lakka tarttuu väkisinkin kuiviin kynsinauhoihin kiinni. Nyt ne olivat vielä flunssan jäljiltä erityisen kuivat ja kaivoinkin heti lakattuani kynsinauhavoiteen esille.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Orly Bonder
Essence Hello Sunshine
Essence Shade of Happiness
H&M Chica Boom Boom
Cult Nails Nevermore
MoYou London Pro Collection XL 05 -leimauslaatta
Essence Nail & Cuticle Tattoo Liner
Glisten & Glow HK Girl

4 kommenttia:

  1. Onpa ihanan syksyiset! Kirahvileimat sopii tuon liukuvärin kanssa tosi hyvin yhteen, vaikka toki lehdetkin olisi mätsänneet kivasti :) Eniveis, tykkään paljon ♥

    VastaaPoista