Eyeko Coral Polish

Eyeko Coral Polish on yksi ensimmäisistä ulkomailta tilaamistani lakoista. Olen muistaakseni käyttänyt tätä edellisen kerran pari vuotta sitten, joten nyt oli jo aikakin käyttää uudestaan. Lakka peitti lyhyet kynnet kahdella kerroksella, muistelisin, että pitkiä kynsiä tämä ei oikein peitä kolmellakaan.




Aluksi aioin koristella kynnet leimaamalla, mutta sitten tuntui, ettei tähän kävisi leimat. Koristelinkin kynnet IsaDoran Coral Crush -lakalla. Peukalonkynsien koristelussa käytin apuna teippiä ja pikkusormiin yritin jonkinlaista liukuvärjäystä. Keskisormien kynsiin tein pilkkuja dotting toolilla ja nimettömiin ja etusormiin maalasin raitoja nail art -siveltimellä.


Eyekon Coral Polish ja IsaDoran Coral Crush ovat siitä harvinaisia korallinsävyisiä lakkoja, että ne eivät saa ihoani näyttämään harmaalta. Kaikista elottomimman ihonvärin sain, kun lakkasin kynteni e.l.f.:n Mango Madnessilla. En ole kesälläkään tarpeeksi ruskettunut (lasten aurinkovoiteen ansiosta) että suurin osa korallinvärisistä lakoista sopisi minulle. Eipä tuo haittaa, kun koralli ei muutenkaan kuulu suosikkiväreihini.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti