Maybelline Shooting Stars

Ostin ensimmäisen pulloni Maybelline Shooting Stars -lakkaa kesällä Sokokselta. Kotona huomasin, että lakasta puuttui sivellin, joten laitoin Maybellinenkin omistavalle L'Oréalille palautetta netin kautta. Jonkin ajan päästä sainkin postissa uuden lakan. Vanhakaan pullo tuskin jää käyttämättä: kunhan olen saanut tämän käytettyä loppuun, siirrän vain siveltimen vanhaan pulloon. Sain L'Oréalilta toisenkin lakan korvauksena puuttuvasta siveltimestä, mutta koska se oli pinkki, lahjoitin sen eteenpäin.


Shooting Stars peitti kolmella kerroksella. Huolellisemmin levittämällä tästä olisi voinut saada peittävän jo kahdella kerroksella. Aiemmin olin lakannut tällä vain pari kynttä, mutta nyt kun omistan peel off -aluslakan ja Glitter Food -päällyslakan, viitsin lopultakin lakata kaikki kynteni tällä.


Kuvien kanssa kannatti kerrankin odottaa aamuun. Illalla kuvat olisi pitänyt ottaa keinovalossa, mutta aamulla aurinko paistoi ja kuvista tuli hyviä. Mukavaa, kun saa välillä kuvata (tai minun tapauksessani lätkäistä käsi paperille kuvattavaksi) luonnonvalossakin.

Tuli pidettyä tahaton blogitauko muuton takia. Tai no nämä kuvat oli kyllä otettu jo ennen muuttoa, mutta muistin ne vasta nyt.

3 kommenttia: