Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel

Halusin, tai tällä kertaa voisi jopa sanoa, että tarvitsin jonkinlaisen peel off -aluslakan. IsaDoran versiota en onnistunut löytämään kaupoista, ja muutenkaan en halunnut sitä ostaa pienen pullon ja kovan hinnan takia. Edgy Polishin sivuja selaillessani törmäsin sitten Nail Pattern Boldnessin Glitter A-Peel -aluslakkaan ja tilasin sen.


Ensin olin hieman epäileväinen tämän toimivuuden suhteen. Muistan lukeneeni jostain blogista, että tätä kannattaa laittaa kaksi kerrosta, joten tein niin. Lakka oli ohutta ja jotenkin geelimäistä. Kuivumisaika oli erittäin nopea. Koska pelkäsin, ettei tämä toimisi, en uskaltanut laittaa heti mitään älyttömiä glitterpommikynsiä.

Ensimmäinen positiivinen huomio oli, että lakka ei kuoriutunut itsestään pois. Huomaamattani raaputin välillä kynsiäni, ja kun havahduin siitä niin ajattelin että tuskinpa tämäkään lakka lähtee raapimalla. Kuitenkin kun kokeilin irrottaa lakkaa varovasti appelsiinipuutikun avulla, se lähti helposti irti yhtenä tai kahtena palana joka kynnestä.


Tästä lähtien käytän tätä jokaisen vähänkin hankalasti poistettavan lakan alla. Myös sellaisten, joita ei ole varsinaisesti vaikea poistaa kynsiltä, mutta jotka leviävät poistettaessa iholle ja yrittävät jämähtää siihen. Varsinkin glitterlakkojen kanssa tämä on ehdoton, samoin kuin saman merkin Glitter Food -päällyslakka.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti