OPI Peace & Love & OPI

Peace & Love & OPI on toinen San Fransisco -kokoelman duochromeista. Tässä duochrome-efekti on huomattavasti voimakkaampi kuin Muir Muir on the Wall -lakassa. Peace & Love & OPI näyttää yleensä violetilta ja siniseltä, mutta jossakin valossa ja sopivassa kulmassa siinä voi nähdä myös vihreää. Käsittääkseni lakka on identtinen Essien For The Twill of It -lakan kanssa.

Alun perin minun piti hankkia San Fransisco -kokoelmasta vain tämä lakka, mutta kokoelma oli niin onnistunut, että päädyin hankkimaan kolme muutakin. On harvinaista, että ostan samasta kokoelmasta useampia lakkoja. Kevätkokoelmista en osta yleensä mitään, joten nyt alkuvuodesta ei varmaan tule enää hankittua lakkoja. OPI:n Brasilia-kokoelmassa ei ole yhtään kiinnostavaa lakkaa ja uusi muppettikokoelmakin näyttää tylsältä. Muutenkin pidän yleisesti enemmän syyskokoelmista ja joistakin talvikokoelmista. Kirkkaat värit eivät yleensä miellytä minua.


Koristelin osan kynsistä leimaamalla niihin kuvion Bundle Monsterin laatasta BM-204. Leimauslakkana oli OPI Haven't the Foggiest, joka myöskin kuuluu viime syksynä julkaistuun San Fransisco -kokoelmaan. Viimeksi marisin leimojen epäonnistumisesta ja olinkin oikeassa: syynä oli huono leimasin. Käsittämätöntä, miten halpisleimasin voi toimia paremmin kuin esimerkiksi Konadin leimasin, jota käytin aiemmin. Nyt tulee varmasti leimattua enemmän, kun ei tarvitse kirota minuutin välein epäonnistumisia.


En halunnut peittää Peace & Love & OPI:a jokaisesta kynnestä leimoilla, joten kiinnitin etusormien ja pikkusormien kynsiin niitit pikakuivattajalla. Ihme että jaksoin yllättäen koristella kynteni, aioin nimittäin aluksi jättää ne kokonaan koristelematta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti