OPI Can You Tapas This? & Gosh Rainbow

Teki mieli käyttää jotain vähän vanhempaa lakkaa, joten vuoroon pääsi vuonna 2010 Sokoksen alennuskorista 8 eurolla löytämäni viininpunainen creme OPI Can You Tapas This?. Aioin joskus myydä tämän pois, mutta onneksi en myynytkään. Lakka levittyi helpommin kuin suurin osa cremelakoista ja peitti kahdella kerroksella. Minulla on toinenkin viininpunainen creme, mutta sitä joutuu laittamaan 4 kerrosta, eikä jälki ole vieläkään tasaista. Voisinkin siis luopua siitä toisesta, joka on muistaakseni H&M:n lakka ja pitää tämän.


En malttanut jättää lakkausta koristelematta, joten yhdistin siihen Goshin Rainbow -duochromeflakielakkaa. Lakatessani mietin, että missä olen nähnyt vasta nähnyt melko samanlaisen yhdistelmän, ja sitten muistin, että Kymmenen kynttä laudalla -blogissa.

Kuvat on muuten otettu pitkästä aikaa luonnonvalossa. Mukavaa, kun valo alkaa riittää. Kunhan sää vielä lämpenisi, niin voisi ottaa kuvia ulkona eikä olisi aina sama paperi taustalla. Lightbox on kyllä hankittava jossain vaiheessa, että saa parempia kuvia pimeämpäänkin aikaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti