Emily de Molly Dark Forces ja vinkurat leimat

Teki mieli käyttää pitkästä aikaa Emily de Molly -merkin Dark Forces -lakkaa, joten aloin suunnitella siihen sopivia koristeluita. Päätinkin, että laitan kyseistä lakkaa kolmeen kynteen ja koristelen kaksi leimaamalla. Koska etusormen kynsi oli paikattu teepussilla, päätin, että en laita ainakaan siihen glitterlakkaa. Pelkäsin nimittäin, että paikka irtoaa jos joudun liottamaan lakkaa pidempään irti.


Leimauslakaksi valitsin kesällä ostamani MoYou Londonin Mandala-kokoelman laatan numero 8. Keskisormen leimaus ei mennyt ihan suoraan vaikka käytinkin läpinäkyvää leimasinta. Kävi nimittäin niin perinteisesti, että leimatessani keskityin miettimään miten kätevää ja helppoa leimojen kohdistaminen on läpinäkyvällä leimasimella enkä itse leimaamiseen. :D Tietysti leima oli sitten kynnellä ennen kuin ehdin tajuta mitä teen.

Dark Forces on kyllä yksi suosikkilakoistani. Koska se on hyvin läpikuultava jellylakka, lakkasin ensin kerroksen mustalla cremelakalla. Sen jälkeen laitoin kaksi kerrosta Dark Forces -lakkaa. Koska osa lakan sisältämistä glittereistä on suurikokoisia, oli pakko laittaa lakan päälle vielä kerros Glitter Foodia. Luulin, että pääsen siihen liittyvästä kutistamisongelmasta jos vain lakkaan kynsien kärjet kiinni, mutta Glitter Food kutisti sitten lakkausta sivuilta. Peukalonkynnestä sen näkee erityisesti.


Lakat:


Trind Nail Repair
Cult Nails Nevermore
Emily de Molly Dark Forces
Depend 223
MoYou London Mandala Collection 08 -leimauslaatta
Nail Pattern Boldness Glitter Food
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: