Ensimmäiset MILV-siirtokuvat

Hankin Essien tämän syksyn kokoelmasta Playing Koi -lakan. Se on tumma ruosteenoranssi creme. Harvemmin ostan näin uusia lakkoja, mutta tuo Playing Koi oli saatava heti. Yleensä keksin tarvitsevani jotain lakkaa vasta vuosi tai pari sen ilmestymisen jälkeen. Esimerkiksi China Glaze Loco-Motive -lakan ostin vasta tänä syksynä Hypnotic Polishilta, vaikka senkin julkaisusta on jo kaksi vuotta. Tänä syksynä aion ostaa kyllä myös OPIn syyskokoelmaan kuuluvan keltaisen lakan.

Edellisessä postauksessa kerroin, että suunnittelin ensin kynnet yksien MILV-merkkisten siirtokuvien pohjalta ja huomasin sitten, ettei minulla ollutkaan niitä. Tilasin sitten kyseisen arkin heti itselleni CesarsShopista ja samaan tilaukseen lähti toinenkin arkki siirtokuvia sekä aiemmin mainittu Essie Playing Koi. Tilaus oli noudettavissa jo seuraavana päivänä.

En enää tietenkään muistanut, millaiset kynnet olin suunnitellut näiden siirtokuvien pohjalta, joten oli suunniteltava uudet. Halusin tietenkin käyttää uusia lakkoja, joten päätin tehdä skittlette-tyyppisen lakkauksen. Peukaloiden ja pikkusormien kynsiin lakkasin ensin kaksi kerrosta e.l.f. Chocolate-lakkaa, joka on todella ärsyttävä käytettävä. Se nimittäin käyttäytyy levitysvaiheessa hyvin, mutta kutistuu pikakuivattajan laiton jälkeen vaikka mitä tekisi, eikä kestävyyskään ole hyvä. Pitäisi varmaan hankkiutua eroon kaikista kyseisen merkin lakoista. Chocolaten päälle laitoin kerroksen China Glazen Loco-Motive -glitterlakkaa. Etusormien ja keskisormien kynnet lakkasin Playing Koilla ja tökkäsin keskisormien kynsiin pari niittiä. En ollut varma, haluanko etusormiinkin niitit, joten jätin laittamatta.

Koska en ollut ennen kokeillut MILV-siirtokuvia ja muutenkin olin kokeillut koko kynnen siirtokuvia vain kerran, päätin laittaa ne tällä kertaa vain nimettömiin. Valitsin arkista kapeimmat kuvat ja alle lakkaamani valkoinen jäi vähän näkyviin. Aliarvioin siis kynsieni leveyden. Olisin voinut tietysti värittää näkyviin jääneet valkoiset osat Essencen kynällä, mutta se tuli mieleen vasta nyt kun kirjoitan tekstiä. Siirtokuvat olivat todella helppokäyttöisiä ja varmasti käytän tätä merkkiä jatkossakin. Oli nimittäin erittäin paljon helpompaa kuin edellisten decalien kiinnittäminen.


Lakat ja koristeet: 


Trind Nail Repair
Essie Playing Koi
e.l.f. Chocolate
China Glaze Loco-Motive
Wet n Wild French White Creme
Niitit
MILV-siirtokuvat
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti