Neonkynnet kesäkuulta

Tulipas pidettyä vahingossa pitkä postaustauko. Minulle tuppaa kesällä käymään niin helposti. Aikaa lakkaamiseen olisi kyllä ollut (tai ei välttämättä, koska katsoin yleisurheilun EM-kisoja ja olympialaisia), mutta kiinnostusta ei. Onneksi nyt tilanne alkaa näyttää siltä osin paremmalta. :D Elokuun alussa onnistuin vielä katkaisemaan lähes jokaisen kynnen, joten jouduin leikkaamaan ne ihan lyhyiksi. Ja katkeaminenhan johtui ihan siitä, kun olin jaksanut lakata kynnet noin kerran viikossa ja ne alkoivat lohkeilla lakan mukana.

Nyt kuitenkin esittelen nämä ennen juhannusta tekemäni neonkynnet. Ajattelin, että nämä ovat nyt kesän ensimmäiset neonit ja teen vielä parit lisää, mutta viimeisiksi jäivät. En tiedä mikä siinä on, mutta aina, kun ostan enemmän lakkoja tai koristeita kerralla lakkausinto häviää. Tein nimittäin kesäkuussa tilauksen MoYou Londonille ja vasta nyt on alkanut kiinnostaa käyttää niitä uusia laattoja.

Jospas nyt lopultakin kertoisin näistä kynsistä. Minulla ei ole paljoa neonlakkoja, joten oli helppo valita mitkä yhdistäisin. Valitsin laadultaan parhaat, eli China Glazen punaisen Red-Y to Rave -lakan ja Orlyn keltaisen Glowstickin. Keltaiset kynnet koristelin leimaamalla, ja vaikka käytinkin läpinäkyvää leimasinta, ei kohdistus osunut ihan nappiin. Toisaalta näyttää tuo kivalta noinkin. Punaiset kynnet koristelin niiteillä. Täytyykin taas ruveta käyttämään niittejä silloin tällöin koristeluissa kun niitä kerran löytyy varastosta.

Ajattelin, että voisin uudistaa blogin ulkoasua vähän nykyaikaisemmaksi, kun minusta tämä on tällä hetkellä hieman tunkkainen. On vain haastavaa keksiä jotain, mikä olisi kuitenkin omanlaista. Varmaan on otettava vain paperi ja alettava suunnitella siihen. Saa nähdä mitä saan aikaan ja millä aikataululla.

Lakat ja koristeet:


Orly Bonder
China Glaze Red-Y to Rave
Wet n Wild French White Creme
Orly Glowstick (saatu kynsiharrastajien miitistä)
Niitit
MoYou London Doodles 04 -leimauslaatta
Cult Nails Nevermore
Glisten & Glow HK Girl

1 kommentti: