Pitkästä aikaa siirtokuvia

Kävi niin, että suunnittelin lakkauksen, joka sopisi eräisiin MILV-merkin siirtokuviin. Siirtokuvalaatikon kaivelu kuitenkin paljasti, ettei minulla ole niitä siirtokuvia. Olin unohtanut tilata ne. Täytyi siis suunnitella kynnet kokonaan uusiksi.

Koska edelliset kynnet olivat niin kirkkaanväriset, halusin tällä kertaa jotain neutraalimpaa. Lakkasin molemmista käsistä kolme kynttä OPI:n viininpunaisella Can You Tapas This? -lakalla ja kaksi kynttä H&M:n Nerd-nudelakalla. Ajattelin, että onpa kiva tehdä tällainen helppo lakkaus kun edelliseen kului aikaa ihan reilusti.

Seuraavaksi laitoin viininpunaisiin kynsiin kerroksen OPI Pure -kultahippulakkaa ja sitten kaikkiin kynsiin pikakuivattajaa. Kun kynnet olivat kuivuneet, kaivoin esille hopeanvärisiä siirtokuvia. Muistelin, että näissähän taisi olla jotain vikaa, kun ovat jääneet käyttämättä. Oli tosiaan. En tiedä, onko tämä minulle sattunut arkki jotenkin viallinen, kun olen nähnyt näitä samoja siirtokuvia niin paljon muiden kynsissä, enkä muista lukeneeni että näihin liittyisi jotain ongelmia. Nämä ovat ihan liian paksuja käytettäväksi. Oli todella haasteellista saada nämä tarttumaan kynteen edes jotenkin. Siirtokuvat nimittäin meinasivat pompata irti! Yleisempi ongelmahan on se, että ne tarttuvat liian äkkiä kiinni. Heti, kun sain kuvat jotenkin paikoilleen, laitoin päälle pikakuivattajaa, ja kuten kuvasta näkyy, siirtokuvien alle jäi ilmakuplia. En taida käyttää näitä enää uudestaan. Harmi, koska kuvat olisivat kivoja jos toimisivat niin kuin pitää.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
OPI Can You Tapas This?
H&M Nerd
OPI Pure
Siirtokuvat
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia:

  1. Harmi ettei alkuperäisiä siirtiksiä löytynytkään! Nätit on kyllä nämäkin, ilmakuplista huolimatta :) ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pakko myöntää, että en viitsinyt edes yrittää laittaa noita siirtokuvia toisen käden kynsiin, kun toimivat niin huonosti.

    VastaaPoista