Mustekala nimeltä Ilmari

Lainasin siskolta varmaan toukokuussa kolme MoYou Londonin laattaa enkä ole vieläkään palauttanut niitä. Sailor 08 -laatasta löytyi mustekala, jonka nimi on selvästi Ilmari. En osaa sanoa miksi se näyttää Ilmarilta.



Kun aloin tehdä näitä kynsiä, en aluksi keksinyt näihin mitään koristeluita, mutta sitten keksin että pohjaväri sopiikin hyvin meriaiheisiin kynsiin. Olen aika varma, että nyt tulee leimailtua enemmän, koska ostin vajaa kuukausi sitten Glisten & Glown CTRL-ALT-DEL-lateksisuojan kynsinauhojen (ja sormien muutenkin) siistimisen helpottamiseksi. Ehkä uskaltaudun jopa vesimarmoroimaan pitkästä aikaa.



Niihin kynsiin joita en koristellut leimaamalla laitoin varovasti H&M:n glitterlakkaa Jo is in the House. Lakassa on yllättävän paljon glitteriä enkä halunnut että se peittää pohjaväriä liikaa tai vaikeuttaa lakanpoistoa. En nimittäin käyttänyt tällä kertaa peel off -aluslakkaa.


CTRL-ALT-DEL on sen verran loistava tuote, että ostan varmasti uuden pullon kun tuo nykyinen loppuu. Olen kuullut, että nestemäisissä latekseissa on yleensä yököttävä haju, joten senkin takia päädyin Glisten & Glown pulloon. CTRL-ALT-DEL on nimittäin hajustettu, mutta onneksi tuoksu ei ole voimakas. Moni on kehunut myös tuotteen pinkkiä väriä, mutta minulle sillä ei ole merkitystä. Tietysti on kiva että lateksi ei ole väritöntä, koska sitten näkee helpommin missä sitä on ja mihin pitää vielä laittaa.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Zoya Frida (saatu kynsiharrastajien miitistä / NailCity)
H&M Jo Is in the House
MoYou London Sailor Collection - 08 -leimauslaatta
Depend 223
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: