Sinful Colors Mint Apple & Starrily Breakfast with Tiffany

Innostuin aluksi kun kuulin, että Sinful Colorsin lakkoja saa taas Suomesta. Muistan, kun niitä sai muutamia vuosia sitten Seppälästä ja tykkäsin niistä paljon. Nyt kuitenkin tuntui, ettei niissä ole kovin paljon mitään tarpeellisia tai ihmeellisiä värejä. Tietysti lakkakokoelmani on kasvanut sellaisiin mittoihin, ettei ole ihme jos kaikki perusvärit jo löytyvät. Oikeasti eivät löydy. Esimerkiksi vaaleanpunaista cremelakkaa minulla ei ole ollut koskaan.



Sain aiemmin tänä vuonna lahjaksi Sinful Colorsin Boogie Nights -lakan ja kun kävin viime kuussa Helsingissä ostin Mint Applen, jota on käytetty tässä lakkauksessa. Mint Apple on likaisen näköinen minttu shimmerkoostumuksella. Pidän väristä ja shimmerisyydestä, mutta jostain pitäisi vielä saada kunnollinen crememinttu, omistamani e.l.f. Mint Cream on nimittäin kaukana kunnollisesta.

En muista montako kerrosta lakkasin Mint Applea, todennäköisesti kaksi tai kolme. Halusin laittaa sen päälle jotakin mattaglitteriä ja valitsin Starrilyn Breakfast with Tiffany -lakan. Isoimmat glitterit jäivät vähän törröttämään kynsien kaarevuuden takia, joten laitoin lakkauksen päälle ennen pikakuivattajaa vielä kerroksen Glitter Foodia. En tiedä mitä tein tällä kertaa eri tavalla, mutta Glitter Food ei kutistanut!

Pidin tätä lakkausta jopa kaksi päivää, mikä on harvinaista jos käytän peel off -aluslakkaa. Ei siksi, että lakka irtoaisi itsestään vaan siksi, että tykkään repiä sitä.


Lakat:


Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel
Sinful Colors Mint Apple
Starrily Breakfast with Tiffany
Nail Pattern Boldness Glitter Food
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti