Parin viikon takaiset neonit

Tuli näköjään pidettyä pari viikkoa jonkinlaista lomaa blogista. En tainnut edes kirjautua Bloggeriin kertaakaan koko aikana. Onpahan ainakin reilusti uutta luettavaa, kun käyn kaikkien seuraamieni blogien lukemattomat postaukset kerralla läpi!







Tällä kertaa esittelemäni kynnet tein jo pari viikkoa sitten. Todella fiksua laittaa kestäviksi tarkoitettuihin kynsiin neonlakkoja joita joutuu kerrostamaan reilusti. Tietysti alle voisi laittaa valkoista lakkaa, mutta minulla on niin huono cremevalkoinen, että se lohkeaa yleensä parissa tunnissa. Yllättävän hyvin nämä kuitenkin kestivät viikonlopun, olisikohan parista kynnestä kuoriutunut lakkaa irti.



Halusin käyttää taas noita chevron-vinyylejä ja onnistuin nyt omasta mielestäni paremmin kuin edellisillä kerroilla. Tosin muistelisin että oikean käden koristelut olivat vähemmän onnistuneet. Pitäisi ihan oikeasti kirjoittaa kynsistä heti kun ne ovat valmiit, mutta tällä kertaa en olisi ehtinyt. Muilla kerroilla kyse on ollut pelkästään laiskuudesta.



En ymmärrä mitä teen väärin Models Ownin neonlakkojen kanssa kun saan ne kuplimaan joka kerta! Onneksi tuo glitterlakka peittää pahimmat kuplat, eivätkä ne taida muutenkaan näkyä kuvissa kovin hyvin. Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia Models Ownin neonlakkojen kanssa?

Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Orly Glowstick (saatu kynsiharrastajien miitistä / MissLis)
Models Own Toxic Apple
Gina Tricot Salt & Pepper
Cult Nails Nevermore
Mi Nailsin vinyylit
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: