Värijärkytys

Tylsyyksissäni päätin yhdistää kaksi väriä, joista en pidä ollenkaan. Että pääsisin lakkauksesta äkkiä eroon, sudin kynsilleni ensin kaksi kerrosta Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel -aluslakkaa. Hyvällä tuurillahan lakat saattaisivat tipahtaa irti jopa itsestään.

Aluslakan jälkeen laitoin keskisormiin ja nimettömiin kaksi kerrosta Color Clubin Do the Twist -glitterlakkaa, josta myöskin löytyy pinkin ja keltaisen kammottava yhdistelmä. Onneksi valkoinen pelastaa kokonaisuuden tässä tapauksessa. Varsinainen kammotuslakkaus tulikin sitten muihin kynsiin. Laitoin ensin kolme kerrosta Wild and Crazyn Twilightia ja tein sen päälle liukuvärjäyksen Essie Lights -lakalla. (Essie on saatu kynsiharrastajien miitistä.) Liukuvärjäyksen epämääräisyyttä peittämään valitsin vielä Viva la Divan glitterlakan.



Voin kuvitella, että moni muu viihtyisi erittäin hyvin tämänvärisissä kynsissä, mutta minä en viihdy. Todennäköisesti piilottelen käsiäni jos joudun lähtemään julkisille paikoille tällä lakkauksella :D Nämä ovat jotenkin ihan liian näkyvät, sanoo henkilö jolla on ollut kohta seitsemän vuotta kirkkaanpunaiset hiukset. Jostain syystä pinkki on minulle kynsissä sellainen väri, jota pidän liian huomiotaherättävänä, toisin kuin vaikka neonvihreää.

Lakat:


Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel
Color Club Do the Twist
Wild and Crazy Twilight
Viva la Diva 68
Essie Lights (saatu kynsiharrastajien miitistä)
Nail Pattern Boldness Glitter Food
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti