#ablecs15 Week 7: My Most Used Polish

Gosh Holographic on selvästi käytetyin lakkani. Minulla on kolmas pullo menossa ja neljättähän en saa mistään, koska lakan valmistaminen lopetettiin vuosia sitten. Holographicista on joskus myöhemmin julkaistu uusi versio nimeltä Holographic Hero, mutta sitä en onnistunut koskaan löytämään Sokokselta. EBaysta löytyisi, mutta en taida hankkia.

Holographicia on kynsillä kolme kerrosta Goshin Fix Base Coatin päällä. Ilman kyseistä aluslakkaa Holographicin levittäminen olisi tuskallista. Lakka nimittäin kaljuuntuisi, eikä efektikään olisi yhtä voimakas. Päällyslakkaa en laittanut ollenkaan.

Koska hologrammilakat ovat niin näyttäviä, en yleensä viitsi koristella niitä ollenkaan. Aioin ensin keksiä tähän jonkinlaisia koristeluja toiseksi eniten käyttämälläni lakalla, eli OPI Russian Navyn mattaversiolla, mutta jätin väliin. Tuntui siltä, että olisin vain pilannut tämän lakkauksen.

Lakat:


Gosh Fix Base Coat
Gosh Holographic

2 kommenttia:

  1. Miulla on tuo Holographic Hero, mutta en tiedä onko mitä samaa, kun en sitten omista tuota ekaa versiota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin muistaakseni jostain, että se efekti ei olisi ihan yhtä voimakas. Todennäköisesti ero on niin pieni etten itse edes huomaisi sitä. :D

      Poista