#ablecs15 Week 6: I Thought I'd Never

I Thought I'd Never -teemaan oli erittäin helppo keksiä kynnet. Nimittäin valkoinen kynsilakka on sellainen, jota en missään nimessä aikonut ikinä laittaa omille kynsilleni. Tai siis voihan sitä käyttää joskus joissakin koristeluissa, mutta ei koko kynnellä.


Omistamani valkoinen cremelakka on Wet n Wildin French White Creme. Koska käytän valkoista niin harvoin edes koristeluissa, en ole pitänyt tarpeellisena hankkia mitään paremmaksi kehuttua lakkaa. French White Creme käyttäytyi juuri niin kuin valkoiset lakat yleensäkin, eli raidoittui ja möykkyyntyi rumasti. Kolmella kerroksella kynnet näyttivät jo melkein riittävän tasaisilta, joten en jaksanut kiristää hermojani vielä neljännen kerroksen levityksellä. Onneksi päällyslakka tasoitti pintaa jonkin verran.


En keksinyt mitään erikoisempia koristeluja, joten laitoin vain nimettömiin ja peukaloihin Miss Ashleigh Betty Confetti -lakkaa. Pelkäsin, että valkoinen lakka kuivuisi todella pitkään kuten monesti vaaleiden cremejen kanssa käy, mutta en huomannut että kuivumisaika olisi ollut sen pidempi kuin muillakaan lakoilla. Ehkä onnistuin lakkaamaan tällä kertaa erityisen ohuita kerroksia tai sitten Glisten & Glow HK Girl vain toimii paremmin kuin muut pikakuivattajat.


Lakat:


Orly Bonder
Wet n Wild French White Creme
Miss Ashleigh Betty Confetti
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: