#ablecs15 Week 4: Sporting

Keksin onneksi urheilukynsiin muun aiheen kuin ampumahiihdon, joka ei kiinnosta minua ollenkaan. Jos en olisi keksinyt tehdä agilitykynsiä, olisin varmaankin lakannut kynteni joka puolella kaupunkia näkyvien ampumahiihtografiikoiden väreillä. Uskalsin testata taas akryylimaaleja, enkä kyllä vieläkään tule niiden kanssa toimeen. Silti onnistuin taas paremmin kuin edellisellä kerralla.


Kävin monta vuotta sitten Aada-lapinkoiraneidin kanssa agilityn alkeiskurssin ja koiralle rakenneltiin kotiin muutamia omia esteitäkin. Aadan suosikki on ehdottomasti putki, johon se karkasikin alkeiskurssilla aina kun silmä vältti. Pitää varmaan ensi kesänä laittaa taas putki pihalle, jos tuo nykyään 11-vuotias mummeli vielä siitä innostuisi.

Koska akryylimaalit ovat minulle hankalia, tein niillä koristelut vain kahteen kynteen. Keskisormeen maalasin A-esteen ja nimettömään lapinkoiran. Punainen lakka on Essien Hip-Anema. Olisin halunnut punaisiin kynsiin OPI:n Bullish on OPI -lakkaa, mutta myin sen pikkusiskolle enkä viitsinyt lähteä hakemaan sitä lainaan näiden kynsien takia. Ruskea lakka on Eyekon Posh Polish ja kullanvärinen tekstuurilakka on OPI Honey Ryder.




En osannut päättää mitkä kuvat valitsisin tähän postaukseen, joten laitoin kaikki jotka oli pienennetty. :D


Lakat ja koristeet:


Orly Bonder
OPI Honey Ryder
Essie Hip-Anema
Eyeko Posh Polish
Akryylimaalit
Niitit
Glisten & Glow HK Girl

1 kommentti: