#ablecs15 Week 7: Pastels

Aloitin tällä viikolla hankalammasta teemasta, eli pastelliväreistä. Minulla on todella vähän pastellivärisiä lakkoja. Koska teemaan sopiva lakkavalikoima oli rajallinen, valitsin kynsilleni Models Ownin Bloobloon, e.l.f.:n Mint Creamin (tämän olisin mielelläni korvannut jollakin muulla, laatu on surkea) ja Eyekon Petite Polish -lakan. Eyekon lakka on oikeastaan tarkoitettu ranskalaisten manikyyrien pohjalakaksi, joten se ei ole kovin peittävä. Jouduinkin laittamaan sitä neljä kerrosta.


Koska vaaleanpunaisista kynsistä näkyi pahasti kärjet läpi, tein niihin pilkkuja vaaleansinisellä ja mintunvihreällä. Siniset ja vihreät kynnet koristelin yksinkertaisesti, eli lisäsin niihin vain kerroksen OPI The Man with the Golden Gun -kultahippulakkaa.

Kyllä muuten huomaa, että on taas kylmempää. Kädet kuivuvat nopeasti enkä pysty rasvaamaan niitä niin usein kuin pitäisi. Tuon keskisormessa olevan haavan alkuperästä ei ole mitään tietoa. Huomasin sen aamulla, eikä sitä tietääkseni ollut vielä edellisenä iltana.

Lakat:


Trind Nail Repair
Models Own Bloobloo
e.l.f Mint Cream
Eyeko Petite Polish
OPI The Man with the Golden Gun
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti