Zoya Elisa & Essie Sleek Stick 03 So Haute!

Tällä kertaa en aikonut tai halunnut tehdä jouluisia kynsiä, mutta oikeastihan näistä tuli sellaiset. Ei kuitenkaan onneksi mitenkään liioitellut.

Halusin kokeilla Essie Sleek Stick -tarroja, jotka sain joskus L'Oréalilta kun marisin parin Essien lakan laadusta. Yllätyksekseni näitä oli helppo käyttää. Tarrojen mukana tullut viila oli tosin liian karhea ja onnistuinkin tarrojen lisäksi viilaamaan hieman myös kynsiäni. Yritin korjailla tilannetta lasiviilalla, mutta nimettömien kärjet tuntuivat edellen hieman karheilta. Minusta tuntuu, että ainakin osa karheudesta aiheutui pienistä kynsitarranriekaleista. Kynsitarroja poisrepiessä kynsistä lähti hieman päällimmäistä kerrosta.Muihin kynsiin laitoin kolme kerrosta Zoya Elisa -lakkaa. Elisa on punainen lakka, jossa on kultaista shimmeriä. Oikeastaan tämä on koostumukseltaan metallic. Tuntuupa muuten typerältä käyttää tuota termiä suomenkielisessä tekstissä, mutta ei voi mitään, kun näille ei ole ainakaan vielä vakiintuneita suomenkielisiä nimityksiä. Ilta-Sanomissa kirjoitettiin vasta hämmentävästi pieniä konfetteja sisältävistä lakoista, joilla käsittääkseni tarkoitettiin glitterlakkoja.

Zoya Elisa on saatu kynsiharrastajien miitistä NailCityn lahjoittamana, kuten kaikki muutkin tällä hetkellä omistamani Zoyan lakat.

4 kommenttia:

 1. Oo, ihana punainen! (: Nätit kynnet!

  VastaaPoista
 2. Jee minunkin nimellä on siis lakka! :D Itsellä odottaa nuo samat Essien tarrat kynsille pääsyä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun nimellä ei taida löytyä. :D Tämä lakka taitaa päästä lähimmäksi, kun Elisa on kolmas nimeni.

   Poista