Mustaa ja glitteriä

Pitkästä aikaa teki mieli käyttää mustaa kynsilakkaa. Wet n Wildin Black Crème on tähän mennessä paras musta cremelakka johon olen törmännyt. Harmi, kun näitäkään ei kohta enää saa Seppälästä, kuten ei mitään muitakaan kiinnostavia lakkoja. Seppälän oma Nails-lakkasarja ei minua kiinnosta.




Aluksi oli tarkoitus koristella kynnet neonkeltaisilla niiteillä, mutta en löytänyt niitä. Muistaakseni laitoin ne kyllä koristehyrrään mutta ilmeisesti en ollut sittenkään laittanut. Koska niitit olivat kadoksissa, päätin pitkästä aikaa koristella kynnet irtoglitterillä, jota laitoin kynsille viuhkasiveltimen avulla. Halusin vielä lisää kimallusta, joten laitoin kynsille vielä kerroksen Wet n Wildin Kaleidoscope -glitterlakkaa. Minulla on Kaleidoscopea onneksi varapullo, kävin ostamassa sen heti, kun kuulin Wet n Wildin poistuvan Seppälän valikoimista.

Pitäisi kyllä useammin käyttää irtoglitteriä, kun niitä on kertynyt muutama purkki. Nuo tällä kertaa käyttämäni olivat muuten purkissa oransseja, mutta kun sain ne kynsille, ne näyttivätkin lähinnä vihreiltä.

1 kommentti:

  1. Tosi kiva blogi ja niin ihania kynsiä! Sait uuden lukijan :)

    Jos kiinnostaa, niin käyppä kurkkaamassa mun kynsiblogia :)
    http://nail-days.blogspot.fi/

    VastaaPoista