Ritarikynnet

Olin suunnitellut pitkään ritarikynsien tekemistä ja vasta nyt sain aikaan ne väsätä. Tiesin, että haarniskankypärädecalit ovat huonolaatuisia, joten tein aina ihan muunlaiset kynnet. Water decalit on ostettu YRNailsista, jossa on kyllä suuri valikoima erilaisia kuvia, mutta valitettavasti ne ovat huonompia kuin esimerkiksi Kiinasta eBayn kautta tilaamani decalit. Nämä pitää leikata muotoon, eikä niiden saaminen kynnelle ole helppoa. Siirtokuvat ovat kuin kovia muovinpaloja, jotka meinaavat jäädä törröttämään ja joiden alle jää melkein aina pari ilmakuplaa. Lisäksi ne rypistyvät helposti ja törröttävät usein päällyslakan alta.

Käytin kolmea eri lakkaa näihin kynsiin. Vasemman käden etusormessa ja keskisormessa on a-England Dragon -lakkaa ja peukalossa ja pikkusormessa saman merkin Beauty Never Fails -lakkaa. Oikeassa kädessä värit ovat toisin päin. Nimettömissä on kynsiharrastajien miitistä saatua vaaleanharmaata Nfu Oh 336 -lakkaa. A-Englandit levittyivät merkilleen tyypillisesti eli hyvin, Nfu Oh:n kanssa oli ongelmia. Uskoisin sen johtuvan vaaleasta väristä. Olen huomannut, että suurin osa vaaleista cremelakoista raidoittuu levitettäessä.

Muuten kyllä tykkäsin näistäkin kynsistä, mutta noiden decalien kanssa menee hermot. Ja näköjään en jaksanut puhdistaa päällyslakkoja iholta ennen kuvien ottoa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti