piCture pOlish Salt Water MILV-siirtokuvilla

Ostin noin vuosi sitten ensimmäisen piCture pOlish -lakkani, kun Salt Water julkaistiin. En ollut aiemmin halunnut mitään merkin lakkoja, koska en ollut viitsinyt perehtyä niihin. Ovat kuulemma koukuttavia. Toistaiseksi en ole ostanut muita lakkoja piCture pOlishilta, mutta varmasti ostan vielä.


Salt Water vaati kolme kerrosta peittääkseen, mikä ei ole minusta paha kerrosmäärä näin vaalealta lakalta. En ollut aiemmin keksinyt mitään koristeluita tämän lakan kanssa, mutta nyt laitoin nimettömiin MILV-siirtokuvia. Kynsistä tuli kivat, mutta tuo muoto ei edelleenkään tunnu omalta.Välillä olen saanut kasvatettua kynsiä niin että saan viilattua niistä neliömäisemmät, mutta taitaa pitää siirtyä lopullisesti lyhyempiin kynsiin.

Blogin kirjoittaminen on alkanut jälleen innostaa enemmän, vaikka kynnet eivät olekaan parhaassa mahdollisessa kunnossa. Ajattelin että kasvatan ensin paremmat kynnet ja alan vasta sitten kirjoitella uudestaan, mutta tätä vauhtia pääsisin kirjoittelemaan vasta joulukuussa.


Lakat ja koristeet:


Color Club Milky White French Manicure Base Coat
piCture pOlish Salt Water
MILV-siirtokuvat
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti