NCLA Shimmer Me Pretty

Kävin Sokoksella tarkoituksenani ostaa parranhoitotuotteita. Jostain syystä koriin eksyi myös Isadoran kromipulveri, siihen tarkoitettu päällyslakka ja tämä NCLA:n hologrammipäällyslakka. Ilmeisesti minun piti saada itsellenikin jotain. Oikeasti kaikki ostamani kynsituotteet olivat sellaisia, jotka olin aikonut hankkia, mutta en ollut saanut aikaan. Kromipulverin käyttö pelottaa vähän, joten otin ensimmäisenä testiin NCLA:n.


Pelkäsin, että Shimmer Me Pretty levittyy epätasaisesti ja sitä joutuu levittämään useamman kerroksen paikatakseen mahdolliset aukot. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan tullut, eli lakalle tulee olemaan paljon käyttöä. Shimmer Me Pretty ratkaisee ainakin kaikki miks mulla ei ole punaista/sinapinkeltaista/ihan sama minkä väristä holohrammilakkaa -ongelmat, kunhan vain oikea pohjaväri löytyy. Sinapinkeltaista lakkaa mulla ei taida ollakaan, sellainen voisikin olla kiva syksyksi.


Ensimmäisenä testasin lakkaa Nubarin vihreän Greener-lakan päälle. Greener yritti vähän kutistua päällyslakan lisäämisen jälkeen, mutta sille ei mahda mitään. Suljin kyllä kynsien kärjetkin.

Lakat:


Trind Nail Repair
Essie First Base
Nubar Greener
NCLA Shimmer Me Pretty
Glisten & Glow HK Girl


Seuraavaksi kokeilin Shimmer Me Prettyä Orlyn Royal Velvet -lakan päälle. Nämä kynnet meinasivat jäädä kuvaamatta, mutta sitten heräsin perjantaiaamuna viittätoista vaille kahdeksan lauseeseen "Nyt kuvataan kynnet". Muuten olisin nukkunut tunnin pidempään. :D Shimmer Me Pretty söi vähän Royal Velvetin duochrome-efektiä, mutta ei niin paljoa että olisi häirinnyt. Seuraavaksi voisi kokeilla jonkin vaaleamman lakan päälle.

Lakat:


Trind Nail Repair
Essie First Base
Orly Royal Velvet
NCLA Shimmer Me Pretty
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti