Essiellä kuorrutettu Essence

Minulla oli pari kuukautta muodoltaan hyvin epämääräiset kynnet, joten kuvia ei tullut otettua ollenkaan. Löysin kuitenkin muistitikulta vielä yhdet kuvat töpökynsistä. Näissä tuo muoto ei ole paha, mutta sitten kun kynnet kasvoivat pari milliä ja alkoivat mennä kieroon, ei oikein kiinnostanut lakata eikä varsinkaan kuvata kynsiä. Melkein koko kesä tulikin käytettyä aikalailla samoja lakkasävyjä. Nyt on onneksi jo toinen tilanne, vaikka pari kuukautta ja muutaman teepussipaikan se vaatikin. Lähipäivinä (tai luultavammin viikkoina) olisi tarkoitus testata myös kromijauhetta ensimmäistä kertaa. Luultavasti meillä kimaltaa koko asunto sen jälkeen.


Lakkauksesta ei ole sen kummempaa sanottavaa, kuin että Essien First Base on hyvä aluslakka. Ei tarvitse enää tilata Orly Bonderia eBaysta, kun tuota voi ostaa vaikka ruokakaupasta. Olen ruvennut käytttämään First Basea myös Trind Nail Repairin päällä, vaikka ennen käytin pelkkää Trindiä aluslakkana.


En enää muista montako kerrosta lakkasin Essencen Island Hoppingia, koska tämä lakkaus on tosiaan kaksi kuukautta vanha. :D Veikkaisin kuitenkin, että kerroksia on kaksi, korkeintaan kolme. En oikein osaa käyttää tuota Island Hoppingia yksinään, joten laitoin sen päälle kerroksen Essien Sparkle on Top -lakkaa. Oikein kiva yhdistelmä minusta.

Lakat:


Essie First Base
Essence Island Hopping
Essie Sparkle on Top
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti