Työ lyhensi kynnet

Arvasin, että kun aloitan työt, kynteni tulevat kärsimään. Myös kynsinauhat ovat kuivuneet paljon. En ole milloinkaan ollut kovin ahkera hoitamaan niitä, mutta viimeistään nyt täytyisi ryhdistäytyä. Ja kun en ole ehtinyt tai oikeastaan jaksanut lakata kynsiäni tarpeeksi usein, ne ovat kärsineet. En muista milloin minulla on ollut näin pahoja liuskoittumia näin paljon. Ensiapuna lyhensin kynsiä niin paljon kuin oli mahdollista. Muodosta joutui tinkimään, mutta äkkiähän kynnet kasvavat. Tilasin lisäksi pikkupullon CND RescueRxx Daily Keratin Treatmentia testiin. Jos se tuntuu toimivan, ostan heti isomman pullon. Kallistahan se on, mutta jos siitä löytyy apu, niin ei haittaa mitään.


Ajattelin ensin, että voisin nyt käyttää jotain huomaamattomia lakkoja kun kynnet ovat tosi lyhyet eikä muotokaan ole hyvä. Kuitenkin sitten päädyin kirkkaampaan väriin ja glitteriin, koska en erityisemmin pidä nudelakoista omilla kynsilläni. Kun muoto on jo huono, en halua että värikin on. Nudelakka tekee minusta myös laiskan, nimittäin lohkeamia ei huomaa niin hyvin kuin räikeämmästä lakasta, joten kynsien kunto olisi päässyt taas huonontumaan jos olisin valinnut neutraalimman värin.


Onneksi tuli valittua jokin kirkkaampi väri, eli tällä kertaa OPI My Dogsled Is a Hybrid. Minusta kyseinen lakka sopii oikeastaan jokaiseen vuodenaikaan, vaikka onkin hieman erikoinen sävy nimenomaan syyskokoelmasta löytyväksi. :D En muista olenko käyttänyt tätä koskaan syksyllä.


Lakat:


Trind Nail Repair
OPI My Dogsled Is a Hybrid
L'Oréal Discoball
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti