The Nail Junkie Blueberry & Essie Sparkle on Top

Siivosin eilen Helmeriä, ja totesin, että saatan sittenkin tarvita joskus uuden. Lakat mahtuvat edelleen yhteen Helmeriin helposti, mutta koristeille tarvittaisiin oma. Tosin jos päädyn ostamaan uuden, koristeet vievät siitä ehkä pari laatikkoa ja loput neljä jäävät muuhun käyttöön. Periaatteena on kuitenkin, että lakkoja varten en osta toista. Merkki- ja indielakkoja sisältävä laatikko on jo niin täynnä, että ne on kohta jaettava omiin laatikkoihinsa.


Tämänkertaiset lakatkin löytyivät kyseisestä laatikosta. Sininen lakka on The Nail Junkien shimmeriä sisältävä jellylakka, jonka nimi on ilmeisesti Blueberry. Etiketistä on paha tarkistaa, kun siinä on pelkkä mustikan kuva. :D Nimikin vaihtelee lähteen mukaan, ainakin NorwayNailsilla tämä on Neon Shimmer Jelly Blueberry. Mustikkalakka kuivuu mattapintaiseksi, mutta tällä kertaa laitoin sen päälle Essien Sparkle on Top -lakkaa.

Luulin, että tällä yhdistelmällä saisi talviset kynnet, mutta kyllä nämä ovat ennemminkin kesäiset. Se ei haittaa, koska ei minulla muutenkaan ole aina vuodenaikaan sopivia kynsiä. Lakkojen pysyvyys oli loistava: lakkasin kynnet lauantaina ja kuvat otettiin tiistai-iltana. Keskiviikkonakaan en huomannut kulumista, mutta sama lakkaus alkoi jo kyllästyttää.


Lakat:


Orly Bonder
The Nail Junkie Blueberry
Essie Sparkle on Top
Sally Hansen Diamond Flash Top Coat

Ei kommentteja

Lähetä kommentti