Inspiraatio mekosta osa 1: 70-luvun vintagemekko

Lupailin aloittavani uuden postaussarjan, jossa teen mekkoihini sopivia tai niistä inspiroituneita kynsiä. Ensimmäisenä päätin tehdä Etsystä ostamaani 70-luvun vintagemekkoon sopivat kynnet. Ostin mekon vuonna 2015 70-luvun teemabileitä varten. Kaupoistahan olisi saanut helposti 70-luvun tyylisiä vaatteita, mutta halusin aidon. Mekko on petite-mallistoa, eli periaatteessa tarkoitettu minua lyhyemmälle ihmiselle ja sen merkki on Herman Marcus, jota tuskin on enää edes olemassa. Etsystä löytyy pikaisella vilkaisulla joitakin merkin vaatteita, mutta ei yhtään näin kivaa.



Päätin tehdä mekon kuviointiin sopivat kynnet leimaamalla ja valitsin pohjaväriksi Essencen Island Hoppingin. Ihan täysin samaa sävyä se ei mekon kanssa ole, mutta se ei haittaa yhtään. Jokin viidakkoaiheinen laatta olisi ollut tähän tarkoitukseen paras, mutta koska laattakokoelmani on rajoitettu, valitsin savanniaiheisen MoYou Londonin Mother Nature 08 -laatan.


Enpä osaa sanoa, miksi minulle ei tullut aikaisemmin mieleen tehdä mekkoihini sopivia kynsiä. Aloitin nyt tällaisista yksinkertaisista, mutta seuraavissa kynsissä tuleekin sitten olemaan jo haastetta. Täytyy kyllä ensin odottaa, että kynnet kasvaisivat vähän.


Lakat ja koristeet:


Trind Nail Balsam
Trind Nail Repair
Models Own Matt Black
Essence Island Hopping
Cult Nails Nevermore
MoYou London Mother Nature 08 -leimauslaatta
Glisten & Glow HK Girl


2 kommenttia: