Models Own Pinky Brown

Kuinka moni muistaa vielä Models Ownin Beetlejuice-kokoelman? Ensimmäinen osa siitä julkaistiin vuonna 2011 ja muistan miten näitä odotettiin. Mainoskuvassa lakat olivat kirkkaanvärisiä ja duochrome-efektit voimakkaita, joten monelle nämä lakat olivat loppujen lopuksi pettymys. Minulla on edelleen kaikki Beetlejuicet, paitsi pelkästään minikokoisena julkaistu Pink Cocktail.


Nämä kuvat on otettu itse asiassa viime syksynä ja kirjotinkin näistä jo aiemmin tekstin, mutta luulin että kuvat olivat jääneet ottamatta tai kadonneet. Ihan kiva kun ne löytyivät eilen. Mikäli oikein muistan, tämä Pinky Brown ei peittänyt kuin vasta neljännellä tai viidennellä kerroksella. Ei haittaa, koska lakkaan kuitenkin tällaisilla väreillä melko harvoin. Luultavasti en nykyisin enää ostaisi yhtä huonosti peittävää lakkaa, mutta en halua luopuakaan tästä tai muista Beetlejuiceista. Onneksi nykyiset duochrome-lakat ovat pääosin laadukkaampia kuin nämä vanhat.



Viime postauksessa kerroin, että aion koristella kynsiä mekkoihini sopiviksi tai niistä inspiroituneena. Ensimmäiset mekkokynnet on jo tehty, mutta pitäisi vielä ottaa siitä mekosta kuva. Seuraavatkin olen jo suunnitellut ja ehkäpä ne voisi toteuttaa vielä tällä viikolla. Minulla on nyt useammat kuvat valmiina julkaistavaksi, eli hyvältä vaikuttaa blogin suhteen.

Niissä seuraavissa mekkokynsissä voisinkin käyttää joitakin Beetlejuice-kokoelman lakkoja, paitsi jos päätänkin ettei niihin tarvita yhtään kimallusta. Onhan tässä onneksi muutama päivä vielä aikaa miettiä toteutusta.


1 kommentti:

  1. Oi miten kaunis lakka! ♥ Mielenkiinnolla odottelen tulevia mekkokynsiä :)

    VastaaPoista