Sinisävyiset kukkakynnet

Tuli vahingossa pidettyä kuukauden tauko bloggaamisesta. Syynä oli yksinkertaisesti laiskuus. Onneksi kuvia tuli sentään otettua jonkin verran. Minusta on hankala kirjoittaa vanhoista kynsistä, koska en välttämättä muista kaikkia käyttämiäni lakkoja. Aion silti julkaista kaikki tauon aikana kuvatut.

Ensimmäiseksi jonossa olevista lakkauksista halusin julkaista nämä sinisävyiset kukkakynnet. Jos en ihan väärin muista, niin onnistuin vielä vahingossa pukeutumaankin samoihin sävyihin, kun minulla oli nämä kynnet. Sitä ei todellakaan tapahdu normaalisti.

Etusormessa ja keskisormessa on Dependin 170-lakkaa, joka on jo melkein loppu. Sitä on alle puoli senttiä pullon pohjalla. Leimasin Dependillä lakattuihin kynsiin kukkakuviot Konadin laatasta m64. Leimauslakkana oli jälleen Cult Nails Nevermore. Olisin voinut onnistua paremminkin, mutta olen kuitenkin melko tyytyväinen leimoihin.

Nimettömiin halusin laittaa tekstuurilakkaa, ja väreihin sopi parhaiten Golden Rose Holiday 55. Peukaloihin ja pikkusormiin laitoin Tiia Vanhatapio by Seppälä Black Bird -mattalakkaa. Black Bird kuivui hitaasti ja onkin ihme, että lakkapinta pysyi hyvänä enkä tökännyt sitä millään.

Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Depend 170
Tiia Vanhatapio by Seppälä Black Bird
Golden Rose Holiday 55
Cult Nails Nevermore
Konad m64 -leimauslaatta
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia: