Ensimmäiset leimadecalit

Ostin viime vuoden puolella ÜberMat-lakkausalustan ja viime kuussa päätin vihdoinkin kokeilla leimadecalien tekoa. Kynnet ja etenkin kynsinauhat olivat näköjään edelleen aikamoisessa kunnossa pitkän pakkasjakson jäljiltä.


Aloitin decalien teon lakkaamalla Übermatolle kerroksen Essencen kirkasta lakkaa, joka on nimeltään Absolute Pure. Kun se oli kuivunut, leimasin päälle kukkakuvion Konadin laatasta m51. Luultavasti leimauslakkana oli jälleen Cult Nailsin Nevermore. Väritin sitten leimat kolmella lakalla, jotka olivat punainen Sinful Colors Boogie Nights, keltainen Essence Hello Sunshine ja turkoosinsininen China Glaze For Audrey. Kun väritetyt kohdat olivat varmasti kuivuneet, laitoin päälle vielä kerroksen kirkasta lakkaa.

En oikein tiedä mitä mieltä näistä kynsistä pitäisi olla. Toisaalta ensimmäiset leimadecalit onnistuivat ihan hyvin vaikka niiden alle jäikin vähän ilmakuplia kun siirsin ne kynsille, mutta toisaalta en tiedä mitä oikein ajattelin kun keksin tämän väriyhdistelmän. Näköjään kaikenlaista tulee kokeiltua.

Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
Sinful Colors Boogie Nights
Color Club Sunrise Canyon
Konad m51 -leimauslaatta
Cult Nails Nevermore
Essence Absolute Pure
Essence Hello Sunshine
China Glaze For Audrey
L'Oréal Confettis
Glisten & Glow HK Girl

1 kommentti: