Rattaita

Nämä kynnet tein jo tammikuun lopussa, joten alkaa olla korkea aika julkaista ne! Mietin todella pitkään, mikä harmaa lakka minulla oli näissä käytössä, mutta sitten löysin Helmerin laatikosta epämääräisestä kohdasta Essencen My Dear Reindeer -lakan ja muistin että sehän se oli. Ilmeisesti epäjärjestyksestä on jotain hyötyäkin.

En ollut leimannut kaikkia kynsiä varmaan kuuteen vuoteen! Oli siis jo aikakin. Epäilin, että leimaus ei tulisi onnistumaan kivutta, joten päätin tehdä alle liukuvärin ja leimata sitten toisella siinä käytetyistä väreistä. Minusta päätös oli fiksu, koska ovathan nuo leimat nyt vähän miten sattuu. :D Ilmeisesti painoin liian kovaa leimasimella ja kuvat venyivät. Toisaalta ei tuo For Audrey ole missään nimessä kovin kummoinen leimauslakkakäytössä.

Liukuvärissä käytin siis Essence My Dear Reindeer ja China Glaze For Audrey -lakkoja. Olin kuullut, että For Audrey on huono levitettävä, mutta en itse huomannut ongelmia sen kanssa. Toivottavasti se ei nyt päätä tehdä samanlaista katoamistemppua kuin monet muut China Glazen lakat tuntuvat tekevän.

Lakkasin liukuvärin päälle vielä kerroksen Flormar Supershine Miracle Colors U01 -lakkaa. Ei yhtään hirveä nimi lakalle. Muistaakseni kaduin myöhemmin kimalluksen lisäämistä, mutta ihan kivaltahan tuo näyttää. Lopuksi leimasin kaikkiin kynsiin MoYou Londonin Geek 04 -laatasta löytyneen rataskuvion For Audrey -lakalla ja laitoin päälle kerroksen pikakuivattajaa.

Lakat ja koristeet:


Trind Nail Repair
China Glaze For Audrey
Essence My Dear Reindeer
Flormar Supershine Miracle Colors U01
MoYou London Geek Collection 04 -leimauslaatta
Glisten & Glow HK Girl

1 kommentti: