Pastellivärejä

Viime kuussa ei oikein huvittanut lakata kynsiä, etenkään niiden kovien pakkasten aikaan. Pakkanen napsautti useamman kynnen poikki, eivätkä reilun viikon vanhat lakkaukset tietenkään auttaneet yhtään asiaa. Suurimman osan ajasta kynteni näyttivät siis aika kamalilta.

Lakkasin pitkästä aikaa pastelliväreillä. Kun en osannut päättää, laitanko vaaleansinistä vai vaaleanpunaista, laitoin molempia. Minulla ei ollut kovin kotoisa olo näissä kynsissä, mutta laiskuuden takia pidin niitä kuitenkin viikon. Se ei ollut kovin fiksua, sillä lohkeileva lakka aiheutti tietenkin liuskoittumia.


Ostin Rimmelin Lose Your Lingerie -lakan elokuussa paniikkiostoksena Prismasta 70-luvun bileitä varten. Googlailu nimittäin paljasti, että 70-luvulla käytettiin aika luonnollisenvärisiä kynsilakkoja ja ranskalainen manikyyri oli muotia. Koska en pidä ranskalaisesta manikyyristä itselläni ollenkaan, piti hankkia vaaleanpunainen lakka. Minulla ei ole koskaan aiemmin ollutkaan vaaleanpunaista cremeä. Eihän mitään huonommin peittäviä lasketa. Ilmeisesti Lose Your Lingerie on ilmestynyt alun perin jossain Rita Ora -kokoelmassa, mutta tämä minun oli kyllä ihan peruskokoelmasta. Melkein kaikissa kuvissa tässä näkyy olevan korkissa erilainen tarra kuin minulla. Ilmeisesti lakka on sitten myöhemmin siirretty osaksi peruskokoelmaa, enkä ihmettele yhtään, koska vaaleanpunaiselle peruscremelle on varmasti aina kysyntää.


Lakat: 


Orly Bonder
Models Own Bloobloo
Rimmel Lose Your Lingerie
Viva la Diva 68
Glisten & Glow HK Girl

4 kommenttia: