Postilaatikkolakka

Essence julkaisi jokin aika sitten uusia lakkoja ja ostinkin niistä heti kaksi. Ensimmäisenä halusin lakata epäilyttävän keltaisella Shade of Happiness -lakalla. Kun sain sen kynsilleni, väristä tuli heti mieleen postilaatikko! :D Epäilin, että sävy ei sopisi minulle ollenkaan, koska monesti tälläiset kirkkaat sävyt saavat ihonvärini näyttämään harmahtavalta. Tämän kanssa ei onneksi tullut sellaista efektiä.

Kokeilin ensimmäistä kertaa Essencen Tattoo Liner -koristelutussia, jonka ostin jo viime vuoden puolella. Epäilin, että saankohan tällä aikaan siistejä koristeluita. Onneksi maltoin pitää kuviot melko isoina. Käsi kyllä tärisi, eikä noista viivoista tullut ihan suoria, mutta kauempaa katsottuna näytti oikein kivalta. Noita tusseja saisi minusta tulla useammassakin värissä myyntiin.

Onnistuin tänä keväänä hermoilemaan ihan kunnolla yhden näytön takia. Se meni kuitenkin oikein hyvin ja enää on harjoittelu jäljellä ennen kuin valmistun ensi kuun lopussa. Minullahan katkeili suurin osa kynsistäkin, kun ei huvittanut lakata tarpeeksi usein ja lakat lohkeilivat rumasti. Nämä kynnet taitavat olla viime kuun puolelta. Muistaakseni olin juuri lyhentänyt niitä katkeilun takia.


Lakat:


Orly Bonder
Essence Shade of Happiness
Essence Tattoo Liner -tussi
Glisten & Glow HK Girl

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tekisi mieli yhdistää tuo oranssinkeltainen seuraavaksi johonkin vaaleanvihreään.

      Poista