Saksia

Ostin muutama viikko sitten H&M:lta uuden nudelakan, jonka sävynimi on Desert. Jos oikein muistan, se peitti kynnet neljällä kerroksella. Olin päivän koristelemattomilla kynsillä ja kyllästyin, joten lakkasin kaikkiin paitsi keskisormiin ja nimettömiin kerroksen Starrilyn Breakfast with Tiffany -lakkaa. Keskisormien ja nimettömien kynnet koristelin leimaamalla niihin saksia MoYou Londonin Fairytale 13 -laatasta. Ostin koko laatan oikeastaan tuon saksikuvion takia.

En oikein osannut olla näillä kynsillä, mutta silti pidin niitä useamman päivän kun aikaa ei ollut. Tosin myös erittäin sotkuinen työpöytä haittasi lakkaamista. :D Nyt se on siivottu, mutta epäilenpä ettei siisteys kestä ainakaan kahta viikkoa pidempään. En ymmärrä miten on niin vaikeaa laittaa esimerkiksi kaikki lakkapullot takaisin Helmeriin, kun sekin on pöydän vieressä. Ei tarvitsisi edes nousta tuolista ylös.

Aloin muuten vähän aikaa sitten askarrella lohikäärmeenmunia. Ensimmäinen on kohta valmis. En osannut ollenkaan arvioida, paljonko nastoja yhteen menee, mutta näkyy menevän ainakin kaksisataa! Lupaan laittaa blogiin kuvia sitten kun saan useamman valmiiksi.


Lakat ja koristeet:


Orly Bonder
H&M Desert
Starrily Breakfast with Tiffany
MoYou London Fairytale Collection - 13 -leimauslaatta
a-England Galahad
Glisten & Glow HK Girl

Ei kommentteja

Lähetä kommentti