Ensimmäiset kelmutöpöttelyt

Halusin käyttää pikkujouluista tulleita uusia lakkojani. Ensimmäisenä vuoroon pääsivät Models Ownin Bloobloo ja Cadillacquerin He Saw, She Saw. Bloobloon ostamista olin harkinnut jo pitkään, mutta nytpä sainkin sen ilmaiseksi. Minulta puuttuikin vaaleansininen peruscreme. Tai siis sekoittelin kerran sellaisen itse, mutta olin sen verran tyhmä, että käytin Mavalan pulloa, joka tietysti jämähti pysyvästi kiinni. Siellä se nyt nököttää Helmerissä, kun ei voi oikein roskiinkaan heittää.


Koristelin Bloobloolla lakkaamani kynnet töpöttelemällä niihin kelmun avulla OPI Honey Ryder -hiekkalakkaa. Aika kauan kyllä kesti, ennen kuin sain aikaseksi kokeilla kelmutöpöttelyä. Osittain senkin takia, että en koskaan muistanut ostaa kelmua. Töpöttelyn jälkeen He Saw, She Saw ei enää sopinut kokonaisuuteen, mutta pelastin tilanteen lakkaamalla sen päälle kerroksen Flormarin U01-lakkaa.

En malta odottaa lightboxin saapumista. Tilasin sen Kiinasta, joten saattaa hyvinkin mennä ensi vuoden puolelle. Onneksi Posti toi tänään Dollydaggerilta mekon.

Lakat:


Trind Nail Repair
Models Own Bloobloo
Cadillacquer He Saw, She Saw
OPI Honey Ryder
Flormar U01
Sally Hansen Diamond Flash Top Coat

Ei kommentteja

Lähetä kommentti