Models Own Hot Stuff

Nyt on esittelyssä sellainen lakka, jota en olisi koskaan ostanut itse! Models Ownin Mirrorball -kokoelmaan kuuluva Hot Stuff on kirkaspohjainen lakka, joka sisältää kaikenmuotoista pinkkiä ja hopeaa glitteriä. Onneksi tikkuglitterit kuitenkin puuttuvat.

Mirrorball-kokoelmaa on moitittu voimakkaanhajuiseksi ja kyllä tämäkin lakka lemusi. Tosin ei sen pahemmalta kuin muutkaan omistamani Models Ownin glitterit. Siveltimen karvat törröttivät joka suuntaan, mikä on käsittääkseni ihan yleinen ongelma näissä. Haju ei haitannut, ja siveltimenkin kanssa tuli toimeen, kun tarkoitus ei ollut saada peittävää jälkeä. Nyt tekeekin mieli hankkia kokoelmasta ainakin Disco Inferno ja Dancing Queen. Ei tässä kyllä näin pitänyt käydä..

Koska pinkki glittersekoitus on jo valmiiksi näyttävä, valitsin pohjalakaksi tavallisen mustan cremen, joka oli tällä kertaa Wet n Wildin Black Crème. Pelkäsin, että glitterit jäävät törröttämään pahasti ja joudun kerrostamaan niiden päälle vielä Glitter Foodia, mutta selvisin onneksi kahdella kerroksella pikakuivattajaa.

Lakat:


Nail Pattern Boldness Glitter A-Peel
Wet n Wild Black Crème
Models Own Hot Stuff
Sally Hansen Diamond Flash Top Coat

Ei kommentteja

Lähetä kommentti