Pikkujoulukynnet

Hieman pitkä aika on päässyt vierähtämään edellisestä päivityksestä. Ei ole nimittäin ollenkaan huvittanut kuvata kynsiä. Välillä on kyllä harmittanut, kun olen tehnyt jotkut tosi kivat kynnet, ja ne ovat sitten jääneet kuvaamatta. Nyt on pakko ryhdistäytyä tässä asiassa, koska tilasin perjantaina lightboxin eBaysta. Vielä pitäisi hommata siihen sopivat lamput.


Tänään vietettiin Joensuun kynsibloggaajien pikkujouluja ja tietenkin minulla napsahti pari päivää sitten kynsi poikki, joten jouduin lyhentämään kaikki. Ihan kivat nämäkin tosin ovat. Lähinnä harmittaa se, että jouduin muuttamaan kynsien muodon neliöistä pyöreiksi.


Halusin pikkujoulukynsistä punaiset ja yksinkertaiset, koska kammoksun perinteisiä joulukynsiä. Punainen lakka on Essien Hip-Anema ja sen päällä on Goshin Rainbow-lakkaa. Muistan, kun ostin vuosia sitten paljonkin Goshin lakkoja, mutta nykyisestä valikoimasta minulla ei ole mitään hajua. Viimeksi taisin käydä katsomassa merkin lakkoja Holographic Hero -lakan julkaisun aikoihin, mutta eipä sitä yllättäen Joensuun Sokoksella näkynyt. :D Onneksi minulla on vielä vajaa pullo alkuperäistä Holographicia jäljellä.

Pikkujouluista ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin. Mimosa oli tehnyt itselleen tarpeettomista lakoista lahjapussit, jotka sitten arvottiin. Jokainen osallistuja osti myös lahjan arvottavaksi. Lisäksi ostin vielä pari lakkaa, ihan kuin lahjapussista ei olisi tullut tarpeeksi. :D On muuten testattavaa vähäksi aikaa.

Nyt on sitten mietittävä, että millähän noista lakkaisi ensin. Muuten varmaan arpoisin, mutta kun en kuitenkaan halua sitten lakata sillä, minkä saan arvottua. :D

Lakat:


Orly Bonder
Essie Hip-Anema
Gosh Rainbow
Sally Hansen Diamond Flash Top Coat

Ei kommentteja

Lähetä kommentti